Jump to content

  • ¬†

  • iBotModz CBox


    subs_55

    Member Since 26 Feb 2008
    Offline Last Active Dec 02 2016 05:27 PM
    ****-

    Topics I've Started

    alternative to rep system

    30 March 2010 - 07:54 PM

    okay, i just got this random idea here. i think we should have a rating system based off of 5 star ratings. ill call it karma. okay so kinda like when you add rep, just make it so you decide how many stars you wana give that person (maybe make moderators, and vips votes). ratting will average themselves and as far as vip goes, lets say they have to have a 5, or 4 star rating with *insert number* of votes. and maybe make it mandatory in certain forums to rate after you post it or something so we get more voters.

    just a thought.

    plz?

    24 March 2010 - 06:21 PM

    well ya didnt like the last one, so heres a worse one.

    Attached File  mustang.png   88.19KB   96 downloads

    Why not?

    22 March 2010 - 07:38 PM

    well a certien someone told me to make some more tags for the site. so, here i am, and here it is. tell me if it is comeback material.

    CnC

    Attached File  lighting.png   117.46KB   94 downloads

    RRoD #2? wtf?

    28 February 2010 - 10:42 AM

    okay, my xbox killed itself a couple months ago. i had no warranty left. i ended up fixing it maybe a moth ago/ i removed the x clamps re-did the paste yata yata, and it worked fine. until yesterday that is.

    i got RRoD again and i am wondering if i can fix it. is it possible to just crack it open again and tighten the screws or re apply the paste? or something? would the penny trick fix it? or am i ******?

    help me fix my compooter?

    01 September 2009 - 01:55 PM

    okay, heres my story. the reason why i havent been on in like 4 forevers is because of my computers death. one day, just before i was about to wipe it, it decided to not turn on. so i figured it was my power supply, because that makes sense an all, and also i was under powering it so i whent out and bought the biggests fancyest crome plated power supply that had ever been conjured and slapped it in there. hooked up fine, checked the specs and all was just dandy, and shiny. buuuuutttt.... it still wont work, it does the same thing. it just turns on for maybe 3 seconds then WHAAMO it goes dead. now i figured id just do some tests swap some shit no big deal right? trial and error till it works. buuuuuutttt.... i have like zero time and when i do get time i got higher prioties then my computer. so im wondering if any of you guys got some ideas that i can start with so i can use my time the most efficently.

    let me know what your thinkin. might be awhile before i can check the replys so be patient bros.