Jump to content

  •  

  • iBotModz CBox


    Photo

    Elite AIO (Alpha)


    • This topic is locked This topic is locked
    53 replies to this topic

    #1 Dark Slipstream

    Dark Slipstream

      Blue Shadowz Owner

    • Members+

    • 2,829 posts
    • Joined: 19-April 08
    • Gender:Male
    • Location:Canada, ON

    Posted 02 November 2008 - 06:06 PM

    Please use my newest version of 360-Reality stickied in this forum.Thanks!

    Edited by Dark Slipstream, 30 April 2009 - 08:00 AM.


    #2 HaloModder2000

    HaloModder2000

      Corporal Grade 2

    • Members+

    • 246 posts
    • Joined: 19-August 07
    • Gender:Male
    • Location:Guardian,Halo 3

    Posted 02 November 2008 - 06:13 PM

    Nice, Hope that you re-do it, with more programs when you make them...

    #3 Dark Slipstream

    Dark Slipstream

      Blue Shadowz Owner

    • Members+

    • 2,829 posts
    • Joined: 19-April 08
    • Gender:Male
    • Location:Canada, ON

    Posted 02 November 2008 - 06:26 PM

    Nice, Hope that you re-do it, with more programs when you make them...


    Yes I will continue to modify this.

    This is an Alpha release, it has next to no known bugs, hopefully it can stay that way. The only issue is that I made a Force-EULA. You cannot use this program until the EULA sits there for 178 seconds, then click 'OK'. Then click the checkbox, and you can use it. - After the first time, you never have to do it again.

    #4 Decatur

    Decatur

      I went from script kiddie to network engineer

    • Retired Staff

    • 2,475 posts
    • Joined: 26-July 08
    • Gender:Male
    • Location:Over there

    Posted 02 November 2008 - 07:10 PM

    I was a guinea pig

    :D

    great program.

    #5 xX Epsilon Xx

    xX Epsilon Xx

      Sergeant Grade 2

    • Members+

    • 372 posts
    • Joined: 24-October 08
    • Gender:Male
    • Location:Halo!

    Posted 02 November 2008 - 07:13 PM

    I know the locked program GV-Editor s GameVariant Editor or gametype editor, but what is IC-Maker?

    #6 Dark Slipstream

    Dark Slipstream

      Blue Shadowz Owner

    • Members+

    • 2,829 posts
    • Joined: 19-April 08
    • Gender:Male
    • Location:Canada, ON

    Posted 02 November 2008 - 07:22 PM

    I know the locked program GV-Editor s GameVariant Editor or gametype editor, but what is IC-Maker?


    IC-Maker (Instant Canvas Maker). It will be completed in a week or two! :D

    #7 0xidium

    0xidium

      Corporal Grade 1

    • Members+

    • 167 posts
    • Joined: 02-August 08
    • Gender:Male
    • Location:Brohio

    Posted 02 November 2008 - 08:37 PM

    This is a very nice AIO not like all the others that make me want to kill puppies.

    #8 bungi

    bungi

      Apprentice Grade 2

    • Members

    • 22 posts
    • Joined: 28-October 08

    Posted 02 November 2008 - 08:44 PM

    so campaign will wrk, so i will select a map and it will show a pic of a campaign map right also the program 4 me is messed up, when i click veiw the user agreement it freezes on me when its done and i need 2 force wuit 2 get the program 2 wrk i have 2 go 2 about then read it does that mean i have do do it every time?

    #9 Dark Slipstream

    Dark Slipstream

      Blue Shadowz Owner

    • Members+

    • 2,829 posts
    • Joined: 19-April 08
    • Gender:Male
    • Location:Canada, ON

    Posted 02 November 2008 - 09:06 PM

    There is a lag-bug, if you click the check box before clicking the EULA 'OK' button, it opens the eula, and edits a form, therefore locking the form.

    Press Alt + F4 (ONCE), and it unlocks the form, i'll fix that in a later release.

    UM-Changer does make campaign maps, but they won't load atm.

    And no, you don't need to do it every time.

    #10 LXV Grizzly

    LXV Grizzly

      Sergeant Grade 2

    • Members+

    • 422 posts
    • Joined: 30-May 08
    • Location:In a house

    Posted 02 November 2008 - 09:26 PM

    There is a lag-bug, if you click the check box before clicking the EULA 'OK' button, it opens the eula, and edits a form, therefore locking the form.

    Press Alt + F4 (ONCE), and it unlocks the form, i'll fix that in a later release.

    UM-Changer does make campaign maps, but they won't load atm.

    And no, you don't need to do it every time.


    Do you think you will be able to make campaign work correctly in the near future? Thats what I'm most pumped for!

    #11 Decatur

    Decatur

      I went from script kiddie to network engineer

    • Retired Staff

    • 2,475 posts
    • Joined: 26-July 08
    • Gender:Male
    • Location:Over there

    Posted 02 November 2008 - 09:49 PM

    Im most pumped for this 'instant canvis confibulator'.


    Sounds high tek.

    #12 Slidell

    Slidell

      IBM Life Support

    • VIP

    • 2,863 posts
    • Joined: 18-July 08
    • Gender:Male
    • Location:New Orleans

    Posted 02 November 2008 - 10:29 PM

    LOL I had befor all of you hahahahaha.

    Its great.

    #13 Decatur

    Decatur

      I went from script kiddie to network engineer

    • Retired Staff

    • 2,475 posts
    • Joined: 26-July 08
    • Gender:Male
    • Location:Over there

    Posted 02 November 2008 - 11:06 PM

    You sure?

    I was a guinea pig.

    #14 Korupt Data

    Korupt Data

      SoOoO KoRuPtAbLe

    • Retired Staff

    • 3,503 posts
    • Joined: 12-May 08
    • Gender:Male
    • Location:That file you downloaded

    Posted 03 November 2008 - 09:54 AM

    Man i hate my internet =[ it wont download. Hopefully soon ill be able to try it out. If someone can offer another download link i would appreciate it.


    EDIT. Nvm i got it lol

    Edited by Korupt Data, 03 November 2008 - 03:00 PM.


    #15 Mrcarrotman

    Mrcarrotman

      Private Grade 2

    • Members

    • 52 posts
    • Joined: 24-August 08

    Posted 03 November 2008 - 01:33 PM

    Instant Canvas maker would be usefull for me as off not deleteing the map

    #16 DarkRuler

    DarkRuler

      Gunnery Sergeant Grade 1

    • Donors

    • 602 posts
    • Joined: 18-August 08
    • Gender:Male

    Posted 03 November 2008 - 03:28 PM

    I closed out of it and then went back in to see if I could just open it through the desktop, and it is doing the EULA right now, so can you just disable that, it is very annoying

    #17 WTFPEACHES

    WTFPEACHES

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 22 posts
    • Joined: 18-July 08

    Posted 03 November 2008 - 04:33 PM

    I closed out of it and then went back in to see if I could just open it through the desktop, and it is doing the EULA right now, so can you just disable that, it is very annoying


    wait the 180 hit donate then exit the donate window then hit ok

    #18 Dark Slipstream

    Dark Slipstream

      Blue Shadowz Owner

    • Members+

    • 2,829 posts
    • Joined: 19-April 08
    • Gender:Male
    • Location:Canada, ON

    Posted 03 November 2008 - 04:41 PM

    I think I should let you guys know that the Force-EULA is for Alpha only, it was to make sure everyone had to sit through it the first time around.

    It was never a permanent solution lol.

    This way I know the majority of the users that use my programs actually understand why I did it. - iBotModz Adv. and rules.

    It won't be in Beta or Delta (If I need Delta stage), or even the final release for that matter. You can count on that.

    PS: Other bugs will be addresses, and make this program more functionable, and more useful tool for PC Tools, 360 Tools, and Halo 3 tools, as "I CREATE THEM". With no outside apps what so ever! :D

    #19 DarkRuler

    DarkRuler

      Gunnery Sergeant Grade 1

    • Donors

    • 602 posts
    • Joined: 18-August 08
    • Gender:Male

    Posted 03 November 2008 - 04:45 PM

    is it possible to change the ammount of grenades you can hold, since I remember back in the beta for H3, I could play customs, and you could change that under one of the grenade settings

    but now in the final version of H3, the only options under that are- Map Default, Unchanged, none

    and I don't know if they completely cut it out, or just disabled it

    Edited by DarkRuler, 03 November 2008 - 04:48 PM.


    #20 SmokiestGrunl

    SmokiestGrunl

      Australian Retired Staff

    • Retired Staff

    • 3,888 posts
    • Joined: 02-September 07
    • Gender:Male
    • Location:Australia

    Posted 04 November 2008 - 02:41 AM

    Pictures (Click Skip Ad)

    http://www.linkbucks.com/link/998c8a38
    http://www.linkbucks.com/link/ef81bfd7
    http://www.linkbucks.com/link/d186563d

    Download
    http://www.linkbucks.com/link/1522b1f4


    I don't know how Peaches is going to feel about having ads to get to your download....

    I think its stupid an I am refusing to click on any link now.

    Edited by SmokiestGrunl, 04 November 2008 - 02:53 AM.





    0 user(s) are reading this topic

    0 members, 0 guests, 0 anonymous users