Jump to content

  •  

  • iBotModz CBox


    Photo

    Cool You can change maps in mm W/O Vetoing Here is a youtube tut


    • Please log in to reply
    18 replies to this topic

    #1 cbpwnrs2

    cbpwnrs2

      Private Grade 2

    • Members+

    • 65 posts
    • Joined: 14-August 08

    Posted 13 October 2008 - 04:55 PM

    http://www.youtube.c...h?v=H0mEOGPZL4E

    #2 halolordkiller3

    halolordkiller3

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 16 posts
    • Joined: 07-July 08
    • Gender:Male

    Posted 31 October 2008 - 05:33 PM

    thats just cool :good:

    #3 Mrcarrotman

    Mrcarrotman

      Private Grade 2

    • Members

    • 52 posts
    • Joined: 24-August 08

    Posted 01 November 2008 - 11:59 AM

    Awesome gonna try it

    #4 Holy Ownage

    Holy Ownage

      Private

    • Members+

    • 39 posts
    • Joined: 19-June 08

    Posted 01 November 2008 - 08:01 PM

    What would happen if you did this in the DLC playlists...
    ^_^

    #5 bungi

    bungi

      Apprentice Grade 2

    • Members

    • 22 posts
    • Joined: 28-October 08

    Posted 02 November 2008 - 04:38 PM

    can u get banned?

    #6 SmokiestGrunl

    SmokiestGrunl

      Australian Retired Staff

    • Retired Staff

    • 3,888 posts
    • Joined: 02-September 07
    • Gender:Male
    • Location:Australia

    Posted 04 November 2008 - 02:37 AM

    I highly doubt it. Your not really doing anything bad and it doesn't give you an advantage.

    #7 trevx64

    trevx64

      Corporal Grade 2

    • Members+

    • 211 posts
    • Joined: 27-May 08
    • Gender:Male
    • Location:Boston MA

    Posted 04 November 2008 - 09:14 AM

    thats sweet im gonna get a memory u nit all though i have 120 giga bites already since i have the elete xbox

    #8 ddxcb2

    ddxcb2

      Corporal Grade 1

    • Members+

    • 105 posts
    • Joined: 19-July 08

    Posted 06 November 2008 - 06:09 PM

    Old know this since i got a mu a long time ago

    #9 miinaturvat

    miinaturvat

      miiinaturvat

    • Donors+

    • 927 posts
    • Joined: 09-April 08
    • Gender:Male
    • Location:Dragon Shores!

    Posted 09 November 2008 - 08:44 AM

    This could turn out quite funny in DLC playlists :D

    #10 Ampix

    Ampix

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 16 posts
    • Joined: 15-June 08

    Posted 03 December 2008 - 05:45 PM

    dude thats my video lol
    im not even kidding the only reasoni dont have a zero in my name here is because i was banned and i made a new account

    #11 Slidell

    Slidell

      IBM Life Support

    • VIP

    • 2,863 posts
    • Joined: 18-July 08
    • Gender:Male
    • Location:New Orleans

    Posted 03 December 2008 - 05:48 PM

    Yeah this guy is a ripper he ripped lot's of tuts.

    But he is now crying himself to sleep,because everyone and I mean everyone flamed him until he ran away.

    #12 Ampix

    Ampix

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 16 posts
    • Joined: 15-June 08

    Posted 03 December 2008 - 05:53 PM

    well hes not claiming to be me i just whish he had put my name in the post.
    or.. are you calling me a ripper?
    if so message me on xbl "ampix0" the same name as my youtube account on that video ill prove it

    or ill webcam with you lol so u can see me

    #13 Slidell

    Slidell

      IBM Life Support

    • VIP

    • 2,863 posts
    • Joined: 18-July 08
    • Gender:Male
    • Location:New Orleans

    Posted 03 December 2008 - 05:54 PM

    well hes not claiming to be me i just whish he had put my name in the post.
    or.. are you calling me a ripper?
    if so message me on xbl "ampix0" the same name as my youtube account on that video ill prove it

    or ill webcam with you lol so u can see me


    No calling him one.

    #14 Ampix

    Ampix

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 16 posts
    • Joined: 15-June 08

    Posted 03 December 2008 - 05:56 PM

    oh ok then. ehh no hard feelings toward him really he didnt claim to be me and hes getting me hits lol

    #15 iBotPeaches

    iBotPeaches

      General Grade 6

    • Owner

    • 6,570 posts
    • Joined: 29-July 07
    • Gender:Male
    • Location:Kansas

    Posted 03 December 2008 - 08:16 PM

    You can only force change a map once, the second time it will boot that person. That has been proved. I forced bumped isolation, then forced bumped Valhalla, then booted.

    I know a way to bump old maps.

    #16 Ampix

    Ampix

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 16 posts
    • Joined: 15-June 08

    Posted 03 December 2008 - 08:47 PM

    no you can do it twice if they are both DL

    and you should teach me how to force boot the old maps lol

    #17 iBotPeaches

    iBotPeaches

      General Grade 6

    • Owner

    • 6,570 posts
    • Joined: 29-July 07
    • Gender:Male
    • Location:Kansas

    Posted 04 December 2008 - 06:11 AM

    For booting old maps. If you do it more than once you will get booted, and the map will not change lol.
    You have to do it, before the little bar starts loading on your map pic. Then you have to copy H3 to your dasboard, then once the map loads you touch the eject button but force shove the disc tray back in really fast. The game will return to dashboard if you did it too slow. You kinda need a brokenish DVD drive like mine which doesn't really detect when its open or not.

    #18 Ampix

    Ampix

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 16 posts
    • Joined: 15-June 08

    Posted 04 December 2008 - 02:50 PM

    wow thats complicated lol

    #19 iTzoODavidOo

    iTzoODavidOo

      Sergeant Grade 2

    • Members+

    • 353 posts
    • Joined: 03-December 08
    • Gender:Male
    • Location:Manchester England

    Posted 19 February 2009 - 04:44 AM

    wow thats complicated lol



    I tried it andit dont work




    0 user(s) are reading this topic

    0 members, 0 guests, 0 anonymous users