Jump to content

  •  

  • iBotModz CBox


    Photo

    frezze pack Phantom after patching


    • Please log in to reply
    11 replies to this topic

    #1 OFFANmusebox

    OFFANmusebox

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 10 posts
    • Joined: 26-March 12

    Posted 30 March 2012 - 08:19 AM

    hello after patching phantom pack v1 + v2. i have one or two maps that frezze after loading(00:00)and frezze :turned:

    end AI Revision Frezze Loukout-AIWAR systemlink

    I did the patch several times successful patch100%

    you know how I could remedy :pc:------ i use the xbox softmod origin harddrive and French language

    #2 iBotPeaches

    iBotPeaches

      General Grade 6

    • Owner

    • 6,570 posts
    • Joined: 29-July 07
    • Gender:Male
    • Location:Kansas

    Posted 30 March 2012 - 08:31 AM

    Theres a couple quick things you can try.

    Caches for .MAP files are stored in

    E:/Cache

    and the Y,X,Z drives.

    You can safely delete all of that stuff. Once you reboot Halo 2. It will take ages to reload as it is re-caching, but then it should work. I think you have some unmodded shared.map cached.

    #3 OFFANmusebox

    OFFANmusebox

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 10 posts
    • Joined: 26-March 12

    Posted 30 March 2012 - 12:11 PM

    ok i try

    #4 OFFANmusebox

    OFFANmusebox

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 10 posts
    • Joined: 26-March 12

    Posted 31 March 2012 - 04:08 AM

    hello am not have E:/Cache i have X.Y.Z i need lanch CD boot Xcalibur for delect CAhe

    #5 OFFANmusebox

    OFFANmusebox

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 10 posts
    • Joined: 26-March 12

    Posted 31 March 2012 - 04:45 AM

    hello i followed what you told me iBot to empty the Cache I launched the CD Xcalibur 3.4 ichosen the following option to clear the cache
    and rebout .Now ALL maps running at 100% no frezze AI enemy or Systemlink

    I remerci and support iBot Peaches

    :unworthy:

    #6 OFFANmusebox

    OFFANmusebox

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 10 posts
    • Joined: 26-March 12

    Posted 31 March 2012 - 05:57 AM

    yoo ibot i have E:/CACHEGSRV/localCACHE00.bin there is no risk if I delete ????

    #7 iBotPeaches

    iBotPeaches

      General Grade 6

    • Owner

    • 6,570 posts
    • Joined: 29-July 07
    • Gender:Male
    • Location:Kansas

    Posted 31 March 2012 - 06:58 AM

    yoo ibot i have E:/CACHEGSRV/localCACHE00.bin there is no risk if I delete ????


    No risk, except have to wait for the cache to fill again.

    #8 OFFANmusebox

    OFFANmusebox

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 10 posts
    • Joined: 26-March 12

    Posted 31 March 2012 - 07:18 AM

    cool thanks

    #9 OFFANmusebox

    OFFANmusebox

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 10 posts
    • Joined: 26-March 12

    Posted 31 March 2012 - 07:22 AM

    another problem iuse 2 xbox system link AI revision maps AIwars. if I active yelo game frezze confuguring the party screnn

    #10 iBotPeaches

    iBotPeaches

      General Grade 6

    • Owner

    • 6,570 posts
    • Joined: 29-July 07
    • Gender:Male
    • Location:Kansas

    Posted 31 March 2012 - 09:28 AM

    another problem iuse 2 xbox system link AI revision maps AIwars. if I active yelo game frezze confuguring the party screnn


    Yelo can only be used on 1 console at one time. It wasn't built for multi use.

    #11 OFFANmusebox

    OFFANmusebox

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 10 posts
    • Joined: 26-March 12

    Posted 31 March 2012 - 09:58 AM

    I turn on my AI yelo an xbox console join me in systemlink .. I start the first maps 2 playeur systemlink there is no problem

    if when I change maps I put particular (AIWARS) I start playing the game the other can not played

    he is stuck with an array of restoration of configuration connexion the partie :no

    pleaser help me

    #12 iBotPeaches

    iBotPeaches

      General Grade 6

    • Owner

    • 6,570 posts
    • Joined: 29-July 07
    • Gender:Male
    • Location:Kansas

    Posted 31 March 2012 - 10:29 AM

    I turn on my AI yelo an xbox console join me in systemlink .. I start the first maps 2 playeur systemlink there is no problem

    if when I change maps I put particular (AIWARS) I start playing the game the other can not played

    he is stuck with an array of restoration of configuration connexion the partie :no

    pleaser help me


    I didn't understand that. Whatever worked or didn't work. Yelo was meant for 1 person only, any other method is unsupported and frankly a miracle its working.




    0 user(s) are reading this topic

    0 members, 0 guests, 0 anonymous users