Jump to content

  •  

  • iBotModz CBox


    Photo

    error 0102 fix?


    • Please log in to reply
    2 replies to this topic

    #1 blacklabelfosho

    blacklabelfosho

      Impossible is nothing

    • Retired Staff

    • 520 posts
    • Joined: 25-August 07
    • Gender:Male
    • Location:SWOSU <-----college :)

    Posted 15 May 2011 - 10:51 AM

    well i got error 0102 .... ("0102: Error in the "Digital Backbone" (CPU/GPU/RAM), this is usually caused by a cold solder joint between the GPU and the main board.")

    for some reason after i super heated the cpu and not the gpu it can work while the dvd drive is separate from the rest of it.
    so i have a working 360, just looks like a dinosaur lol xD

    Posted Image

    Posted Image

    Posted Image

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ video click to watch

    #2 iBotPeaches

    iBotPeaches

      General Grade 6

    • Owner

    • 6,570 posts
    • Joined: 29-July 07
    • Gender:Male
    • Location:Kansas

    Posted 15 May 2011 - 08:20 PM

    All the things I read online said

    1) Penny Trick
    2) Reflow
    3) Redo XClamp

    Looks like there isn't a solid explanation of the solution. Just random people saying random things that worked.

    #3 blacklabelfosho

    blacklabelfosho

      Impossible is nothing

    • Retired Staff

    • 520 posts
    • Joined: 25-August 07
    • Gender:Male
    • Location:SWOSU <-----college :)

    Posted 15 May 2011 - 10:50 PM

    yeh i saw a guy who did this and it worked for him.
    I penny tricked it first, and it worked for about an hour. then i cold booted it the next day and had 0102 so i super heated the cpu and no the gpu and left it open like this and it works everytime since.

    will post back in a couple days if its still working




    0 user(s) are reading this topic

    0 members, 0 guests, 0 anonymous users