Jump to content

  •  

  • iBotModz CBox


    Photo

    AI in halo 3


    • Please log in to reply
    23 replies to this topic

    #1 Lewie4

    Lewie4

      Sergeant Grade 2

    • Members+

    • 442 posts
    • Joined: 05-June 08
    • Gender:Male

    Posted 27 February 2009 - 11:42 AM

    Is there anyway to get AI in halo 3 with or with a Dev kit?

    #2 Lockon

    Lockon

      "I never asked for this"

    • VIP

    • 1,896 posts
    • Joined: 17-June 08
    • Gender:Male
    • Location:N.Ireland

    Posted 27 February 2009 - 11:48 AM

    Is there anyway to get AI in halo 3 with or with a Dev kit?

    You cant do it.Even with a dev-kit.

    #3 gruntmods

    gruntmods

      Commander Grade 2

    • Donors+

    • 1,889 posts
    • Joined: 26-November 08
    • Gender:Male
    • Location:Unknown World

    Posted 27 February 2009 - 11:53 AM

    You cant do it.Even with a dev-kit.

    correct.

    #4 Korupt Data

    Korupt Data

      SoOoO KoRuPtAbLe

    • Retired Staff

    • 3,503 posts
    • Joined: 12-May 08
    • Gender:Male
    • Location:That file you downloaded

    Posted 27 February 2009 - 01:17 PM

    Only bungie can do it so far :[ maybe one day kit owners will be able to though.

    #5 halodu03de

    halodu03de

      Corporal Grade 1

    • Members+

    • 167 posts
    • Joined: 13-May 08

    Posted 27 February 2009 - 01:17 PM

    correct.


    you can but we dont know how to yet

    #6 Lewie4

    Lewie4

      Sergeant Grade 2

    • Members+

    • 442 posts
    • Joined: 05-June 08
    • Gender:Male

    Posted 27 February 2009 - 05:06 PM

    do you think anyone will ever be able to do it?

    #7 T3A guy

    T3A guy

      :)

    • Members+

    • 1,191 posts
    • Joined: 09-May 08
    • Gender:Male

    Posted 27 February 2009 - 05:29 PM

    do you think anyone will ever be able to do it?

    It will take a while.

    #8 Random1225

    Random1225

      Gunnery Sergeant Grade 2

    • VIP

    • 986 posts
    • Joined: 03-May 08
    • Gender:Male
    • Location:The Holy Empire of Britannia

    Posted 27 February 2009 - 05:33 PM

    Ya it'll probably take a while, but It will probably happen sooner or later.

    #9 xX Epsilon Xx

    xX Epsilon Xx

      Sergeant Grade 2

    • Members+

    • 372 posts
    • Joined: 24-October 08
    • Gender:Male
    • Location:Halo!

    Posted 27 February 2009 - 05:38 PM

    I can do it on retail! It's called campaign, xD

    #10 xX Epsilon Xx

    xX Epsilon Xx

      Sergeant Grade 2

    • Members+

    • 372 posts
    • Joined: 24-October 08
    • Gender:Male
    • Location:Halo!

    Posted 27 February 2009 - 05:38 PM

    I can do it on retail! It's called campaign, xD

    #11 T3A guy

    T3A guy

      :)

    • Members+

    • 1,191 posts
    • Joined: 09-May 08
    • Gender:Male

    Posted 27 February 2009 - 05:47 PM

    I can do it on retail! It's called campaign, xD

    You're funny.

    #12 Korupt Data

    Korupt Data

      SoOoO KoRuPtAbLe

    • Retired Staff

    • 3,503 posts
    • Joined: 12-May 08
    • Gender:Male
    • Location:That file you downloaded

    Posted 27 February 2009 - 06:14 PM

    I say july we will see something like this lol, if all turns out well xD

    #13 T3A guy

    T3A guy

      :)

    • Members+

    • 1,191 posts
    • Joined: 09-May 08
    • Gender:Male

    Posted 27 February 2009 - 07:50 PM

    I say july we will see something like this lol, if all turns out well xD

    I think it was the last thing we learned to do in Halo 2 so, yeah.

    First We need some other stuff accomplished.

    #14 SotG Caboose

    SotG Caboose

      TheMasterSnails Pimp!

    • Donors+

    • 827 posts
    • Joined: 29-May 08
    • Gender:Male

    Posted 27 February 2009 - 08:16 PM

    I can haz tag injection?

    #15 Slidell

    Slidell

      IBM Life Support

    • VIP

    • 2,863 posts
    • Joined: 18-July 08
    • Gender:Male
    • Location:New Orleans

    Posted 27 February 2009 - 08:19 PM

    I say july we will see something like this lol, if all turns out well xD


    Yeah but who cares we can't play them,without a dev.

    #16 Random1225

    Random1225

      Gunnery Sergeant Grade 2

    • VIP

    • 986 posts
    • Joined: 03-May 08
    • Gender:Male
    • Location:The Holy Empire of Britannia

    Posted 27 February 2009 - 08:59 PM

    Ya, but at least were getting closer to learning something and ya I'm guessing around June to august is when we figure it out.

    #17 TurdSnack

    TurdSnack

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 12 posts
    • Joined: 07-July 08
    • Gender:Male

    Posted 27 February 2009 - 09:12 PM

    The problem is that Halo 3 multiplayer maps have no AI nodes.THey probably wouldn't move like in the video that Bungie made on Ratsnest.What i mean is its like they dont have any map of where they can walk,so they wouldn't really be worth it.

    #18 gruntmods

    gruntmods

      Commander Grade 2

    • Donors+

    • 1,889 posts
    • Joined: 26-November 08
    • Gender:Male
    • Location:Unknown World

    Posted 27 February 2009 - 09:19 PM

    some one would have to make a trainer for the 360 to play ai mods.

    #19 T3A guy

    T3A guy

      :)

    • Members+

    • 1,191 posts
    • Joined: 09-May 08
    • Gender:Male

    Posted 27 February 2009 - 09:21 PM

    some one would have to make a trainer for the 360 to play ai mods.

    No?

    #20 gruntmods

    gruntmods

      Commander Grade 2

    • Donors+

    • 1,889 posts
    • Joined: 26-November 08
    • Gender:Male
    • Location:Unknown World

    Posted 27 February 2009 - 09:26 PM

    No?

    yes. just like yelo.




    0 user(s) are reading this topic

    0 members, 0 guests, 0 anonymous users