Jump to content

  •  

  • iBotModz CBox


    Photo

    Update Softmod?


    • Please log in to reply
    4 replies to this topic

    #1 lol lol lol rofl

    lol lol lol rofl

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 24 posts
    • Joined: 02-July 10

    Posted 05 April 2011 - 08:36 PM

    I want to update my softmod with SID 5.1 (yep, I still use my modded xbox) but I don't have either of the 3 games needed to softmod it. If I download Splinter Cell and transfer it onto my HDD to be loaded directly from said HDD, would I be able to update the softmod by running the game and then loading the save? Or would I have to uninstall the softmod and buy the game again (Pshhh, if I can find it anywhere) to re-mod it?

    #2 REDSTAR 105

    REDSTAR 105

      Insert Custom Title Here.

    • Donors+

    • 774 posts
    • Joined: 16-April 08
    • Gender:Male
    • Location:You know... over there.

    Posted 05 April 2011 - 08:41 PM

    i think peaches may be able to help you on this one... i haven't modded an original in 5 years

    #3 lol lol lol rofl

    lol lol lol rofl

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 24 posts
    • Joined: 02-July 10

    Posted 05 April 2011 - 08:46 PM

    i haven't modded an original in 5 years


    Same here, I hope Peaches can help :p I modded mine 5 years ago and I don't want to do something that will break it.

    #4 iBotPeaches

    iBotPeaches

      General Grade 6

    • Owner

    • 6,570 posts
    • Joined: 29-July 07
    • Gender:Male
    • Location:Kansas

    Posted 06 April 2011 - 04:38 AM

    I've never tried that, but I'm going to try it on mine and see if it loads.


    Edit: yep it worked. It immediately detected the linux savefile, and they I clicked checkpoints on Splinter Cell and boom I was greeted with the modded linux menu. I didn't click any options, because I don't want to break my setup, but I'm confident that they should work.

    #5 lol lol lol rofl

    lol lol lol rofl

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 24 posts
    • Joined: 02-July 10

    Posted 06 April 2011 - 12:06 PM

    I've never tried that, but I'm going to try it on mine and see if it loads.


    Edit: yep it worked. It immediately detected the linux savefile, and they I clicked checkpoints on Splinter Cell and boom I was greeted with the modded linux menu. I didn't click any options, because I don't want to break my setup, but I'm confident that they should work.


    Sweet. I'll try it now, I have the eeprom backup and everything.

    First I need to make sure the game even works, because almost 25% of the games I've downloaded from xboxisozone don't work with my xbox for one reason or another :/

    Edit: I think it's working :) At first I thought it would conflict with the existing softmod, but then I knew it would work when it said it would format my C drive and then install the softmod. Now I wait for it to finish..............................Awesome, it worked. Thanks for your help, I'm glad I didn't break it lmao :smoke:

    Edit 2: Ha, I found a typo. The screensaver says SID 3.1 Final, and I'm 100% sure I installed it with SID 5.1 Final. It even said that in the installer.

    Edited by lol lol lol rofl, 06 April 2011 - 12:42 PM.





    0 user(s) are reading this topic

    0 members, 0 guests, 0 anonymous users