Jump to content

  •  

  • iBotModz CBox


    Photo

    halo 2 burning


    • Please log in to reply
    8 replies to this topic

    #1 Dataanti

    Dataanti

    • Members+

    • 302 posts
    • Joined: 24-July 08
    • Gender:Male
    • Location:Canada

    Posted 14 October 2010 - 06:14 AM

    am i able to burn halo 2 iso onto a disk and use it in xbox 360 without flashing it cause its an old xbox?

    Edited by Dataanti, 14 October 2010 - 06:15 AM.


    #2 Xiled

    Xiled

      Apprentice Grade 1

    • Members+

    • 8 posts
    • Joined: 14-August 10
    • Gender:Male

    Posted 14 October 2010 - 10:33 AM

    am i able to burn halo 2 iso onto a disk and use it in xbox 360 without flashing it cause its an old xbox?


    *Off Topic* - lol, I thought you were literally burning Halo 2 on fire.

    #3 Quinn

    Quinn

      Colonel Grade 3

    • Global Mods

    • 2,323 posts
    • Joined: 29-August 07
    • Gender:Male
    • Location:Canada

    Posted 14 October 2010 - 01:16 PM

    am i able to burn halo 2 iso onto a disk and use it in xbox 360 without flashing it cause its an old xbox?


    No you are not able to. You would have to flash the xbox, then burn the ISO to a Dual Layer DVD (even though it will fit on a single, it has to be on a dual layer to read). There are a few guides out there.

    #4 Dataanti

    Dataanti

    • Members+

    • 302 posts
    • Joined: 24-July 08
    • Gender:Male
    • Location:Canada

    Posted 15 October 2010 - 05:49 AM

    No you are not able to. You would have to flash the xbox, then burn the ISO to a Dual Layer DVD (even though it will fit on a single, it has to be on a dual layer to read). There are a few guides out there.



    :S well im not flashing it

    dang i want to play halo2 agian but dont wanna buy it and the PC version doesnt work on my PC cause the only xbox live thing sucks

    #5 Quinn

    Quinn

      Colonel Grade 3

    • Global Mods

    • 2,323 posts
    • Joined: 29-August 07
    • Gender:Male
    • Location:Canada

    Posted 15 October 2010 - 03:34 PM

    :S well im not flashing it

    dang i want to play halo2 agian but dont wanna buy it and the PC version doesnt work on my PC cause the only xbox live thing sucks


    Games for Windows LIVE? It does suck if your playing pirated, but thats to be expected.

    #6 Dataanti

    Dataanti

    • Members+

    • 302 posts
    • Joined: 24-July 08
    • Gender:Male
    • Location:Canada

    Posted 18 October 2010 - 05:45 PM

    Games for Windows LIVE? It does suck if your playing pirated, but thats to be expected.


    i didnt even get to the pirating part, it wouldnt get fare enough to enter a code or anything, i looked it up and apparently lots of PCs have the same problem

    #7 Quinn

    Quinn

      Colonel Grade 3

    • Global Mods

    • 2,323 posts
    • Joined: 29-August 07
    • Gender:Male
    • Location:Canada

    Posted 18 October 2010 - 06:06 PM

    <br />i didnt even get to the pirating part, it wouldnt get fare enough to enter a code or anything, i looked it up and apparently lots of PCs have the same problem<br />

    <br /><br /><br />

    PC specs?

    #8 Dataanti

    Dataanti

    • Members+

    • 302 posts
    • Joined: 24-July 08
    • Gender:Male
    • Location:Canada

    Posted 18 October 2010 - 06:20 PM

    <br /><br /><br />

    PC specs?


    acer aspire 8930

    i play crisis on it so im sure it can handle halo

    #9 gruntmods

    gruntmods

      Commander Grade 2

    • Donors+

    • 1,889 posts
    • Joined: 26-November 08
    • Gender:Male
    • Location:Unknown World

    Posted 19 October 2010 - 03:19 PM

    acer aspire 8930

    i play crisis on it so im sure it can handle halo

    Try buying the game, its 20$ for either version.....




    0 user(s) are reading this topic

    0 members, 0 guests, 0 anonymous users