Jump to content

  •  

  • iBotModz CBox


    Photo

    Battlezone II (a PC game) on the X-Box 360!


    • Please log in to reply
    49 replies to this topic

    #1 Dataanti

    Dataanti

    • Members+

    • 302 posts
    • Joined: 24-July 08
    • Gender:Male
    • Location:Canada

    Posted 03 September 2009 - 02:54 PM

    canceled for my protection

    Edited by Dataanti, 09 September 2009 - 09:14 AM.


    #2 ixGAMEOVERxixx

    ixGAMEOVERxixx

      Private Grade 2

    • VIP

    • 477 posts
    • Joined: 27-October 08
    • Gender:Male
    • Location:Custom Games

    Posted 03 September 2009 - 03:54 PM

    Sounds VERY interesting! :)

    #3 DarkfallTut

    DarkfallTut

      I am lostmodz26.

    • VIP

    • 1,153 posts
    • Joined: 12-March 09
    • Gender:Male
    • Location:Northern Louisiana

    Posted 03 September 2009 - 06:44 PM

    Awesome, must have taken a while

    #4 Dataanti

    Dataanti

    • Members+

    • 302 posts
    • Joined: 24-July 08
    • Gender:Male
    • Location:Canada

    Posted 03 September 2009 - 06:50 PM

    when you got a team of 5 people and 3 of them make games and the other is super BZ2 modder, it doesn't take long :) once im done ill upload the .ISO when i got time, so far it is 2.3GB :/ lol and theres more to come, every upload has to be under 100MB or else my internet will fail and screw it up :/ so there is gonna be alot of DL links :(. also every month im gonna be updating the progress and the problems until its complete

    #5 Korupt Data

    Korupt Data

      SoOoO KoRuPtAbLe

    • Retired Staff

    • 3,503 posts
    • Joined: 12-May 08
    • Gender:Male
    • Location:That file you downloaded

    Posted 03 September 2009 - 06:59 PM

    ..your saying this was done on a retail 360?

    #6 Dataanti

    Dataanti

    • Members+

    • 302 posts
    • Joined: 24-July 08
    • Gender:Male
    • Location:Canada

    Posted 03 September 2009 - 07:10 PM

    ..your saying this was done on a retail 360?


    lol yes only thing different is the xsata, other then that its like a really big arcade game, just after DL just put it in with arcade games then good 2 go :)

    #7 gabe_k

    gabe_k

      Corporal Grade 2

    • Donors+

    • 360 posts
    • Joined: 02-May 08
    • Gender:Male

    Posted 03 September 2009 - 08:55 PM

    I r skeptical. Please clarify, are you claiming this is total homebrew, or a mod for some game?

    #8 Dataanti

    Dataanti

    • Members+

    • 302 posts
    • Joined: 24-July 08
    • Gender:Male
    • Location:Canada

    Posted 03 September 2009 - 09:04 PM

    I r skeptical. Please clarify, are you claiming this is total homebrew, or a mod for some game?


    lol the game its self is a game for the PC that was made in the year 1998 and is not available for the X-Box 360, I am making an X-Box 360 version so it is a mod to make the game work on the 360 XD

    also INSTANT ACTION DEMO UPLOADED :D

    http://www.youtube.com/watch?v=3aP4zwHKjhI&fmt=22

    #9 halfbakedyo

    halfbakedyo

      Apprentice Grade 2

    • Members+

    • 13 posts
    • Joined: 02-May 09

    Posted 04 September 2009 - 05:44 AM

    looks cool i'd download it. multiplayer on a homebrew game and vehicles is cool. make it an mmo and i will shit

    #10 gabe_k

    gabe_k

      Corporal Grade 2

    • Donors+

    • 360 posts
    • Joined: 02-May 08
    • Gender:Male

    Posted 04 September 2009 - 07:19 AM

    ...You do realize homebrew isn't easy? I need a bit better explanation of how exactly you did it.

    #11 mastaful

    mastaful

      Apprentice Grade 1

    • Members+

    • 8 posts
    • Joined: 19-April 09

    Posted 04 September 2009 - 10:19 AM

    If you could make a homebrew game work without any mods.... couldn't you do the same for XBMC?...... :huh:

    #12 Dataanti

    Dataanti

    • Members+

    • 302 posts
    • Joined: 24-July 08
    • Gender:Male
    • Location:Canada

    Posted 04 September 2009 - 04:51 PM

    i came across some software that can convert stuff once i have time ill work on how, lol its gonna be like 2 days of typing XD also i dont want to put it in public forums :/ cause its just bad if a spy from MS of activation happens to be here

    #13 gabe_k

    gabe_k

      Corporal Grade 2

    • Donors+

    • 360 posts
    • Joined: 02-May 08
    • Gender:Male

    Posted 04 September 2009 - 05:52 PM

    There's no converter. This makes no sense.

    #14 Dataanti

    Dataanti

    • Members+

    • 302 posts
    • Joined: 24-July 08
    • Gender:Male
    • Location:Canada

    Posted 04 September 2009 - 06:32 PM

    There's no converter. This makes no sense.


    well idk what it then you open up stuff modify it a bit and save it as .iso then it works lol

    #15 gabe_k

    gabe_k

      Corporal Grade 2

    • Donors+

    • 360 posts
    • Joined: 02-May 08
    • Gender:Male

    Posted 04 September 2009 - 06:57 PM

    That's not possible. Post the tool if you want to prove it.

    #16 Dataanti

    Dataanti

    • Members+

    • 302 posts
    • Joined: 24-July 08
    • Gender:Male
    • Location:Canada

    Posted 04 September 2009 - 11:09 PM

    its 9 DLs of 97.2 MB each lol it would take DAYS to upload with my internet XD ill start uploading tomorrow or something

    EDIT: Actually no i wont >.> i just realized wut ur doing >.> i dont trust u

    Edited by Dataanti, 04 September 2009 - 11:19 PM.


    #17 gabe_k

    gabe_k

      Corporal Grade 2

    • Donors+

    • 360 posts
    • Joined: 02-May 08
    • Gender:Male

    Posted 05 September 2009 - 05:38 AM

    Oh really? What am I doing? I'm asking you to prove that you're not lying, which it's obvious you are. You're claiming that you took a PC game, rewrote it, and used some magic 1 gig tool which somehow bypasses the hypervisor and lets you run homebrew without so much as modded firmware. Yeah fucking right.

    #18 TheEazyB

    TheEazyB

      Corporal Grade 1

    • Donors+

    • 333 posts
    • Joined: 09-June 08
    • Gender:Male

    Posted 05 September 2009 - 09:42 AM

    Looks pretty fake. Assuming you had the source for this game, rewriting it to work on the 360 and running it as homebrew is incredibly unlikely. I'm willing to bet your little vid of it running on the 360 is some variation of the old web browser thing.

    #19 iTerry

    iTerry

      Apprentice Grade 1

    • Members+

    • 7 posts
    • Joined: 11-August 09
    • Gender:Male
    • Location:Hollywood

    Posted 05 September 2009 - 10:20 AM

    Fake.

    #20 Dataanti

    Dataanti

    • Members+

    • 302 posts
    • Joined: 24-July 08
    • Gender:Male
    • Location:Canada

    Posted 05 September 2009 - 10:54 AM

    Looks pretty fake. Assuming you had the source for this game, rewriting it to work on the 360 and running it as homebrew is incredibly unlikely. I'm willing to bet your little vid of it running on the 360 is some variation of the old web browser thing.


    old web browser? what do you mean

    if you think its fake then dont even bother looking here, im still gonna post videos a glitches that happen and pictures and a hole bunch of stuff

    Edited by Dataanti, 05 September 2009 - 10:58 AM.





    0 user(s) are reading this topic

    0 members, 0 guests, 0 anonymous users